Kvalitetstid.

När Anton kollar på hockey kan man passa på att bara sitta här och göra ingenting. Äntligen jobbat klart alla mellandagar. yes yes yes.
 

God jul Hanna önskar Skellefteå kommun.


En middag för två.


Va. Vad är detta?


Vadå översnöad?


Fredag.

Senaste dagarna har varit väldigt lugna vilket jag tycker om. Snart är det dax att gå mot jobbet igen där jobb väntar fram till 2130 och sedan jobbarhelg. Ibland undrar man varför man lagt så många jobbarhelger på rad...
Är även hemmamatch idag vilket innbär att det kommer vara bilar ööööverallt. 
 

Mot jul nr:3


Snälla sitt still.


Tack.Tack snälla ni.

En hel hög med fina julklappar fick man igår. Tack alla. 
Ett nytt objektiv till kameran är nu också i mina ägor. äntligen. här ska fotas.
 
Ett litet urval av allt fint som vi fick.

Bästa julen.


22 December.

Man känner sig väldigt ensam när man stiger upp klockan 6 på en lördagmorgon, det enda som lyser ute är statoil skyltarna men annars syns det inte till så mycket liv. Själv ska jag vara borsta tänderna sen bege mig mot jobbet. Deladtur väntar idag. Snälla låt den här helgen gå fort. 
 

21 December.

Som jag hade anat så var jag allt annat än själv uppe på solbacken igår. Men hem kom jag och här sitter jag nu.
Var inte klar med allt förän kring 15:tiden så någon lunch på stan var bara att glömma. Kvällen spenderades ute med Anton, Spira och Petter. Pulkåkning och madrass vilket man inte gör varje dag. 
Ska strax slita mig från soffan och göra mig klar för jobb.
21december idag och tiden passerar med stormfart. 
 

Solbacken.

Mellan maskinerna ska jag nu snabba mig upp på solbacken och inhandla hårfärg i hopp om att bli av med denna taskiga utväxt. Lär ju dock inte vara själv på solbacken då säkert varenda människa i denna stad ska julhandla idag. Önska mig lycka till.
 

Nya byxor och "nya" vinterjackan.

Ingen rast ingen ro.

Några måsten inför dagen är att:
Tvätta....
Städa toan....
Fixa middag....
Eventuellt färga håret (om jag ids)....
Fixa julklapp till Adam...
 
 
Kommer ta upp hela min dag när jag väljer att sitta här istället för att sätta igång!
Och skulle jag vara klar till halv 1 så blir det lunch på stan med Ange, Ida & Linn!
 
 

18 December.

Har tagit på mig att julstäda imorgon vilket inte alls känns speciellt roligt. Men vad gör man inte för ett rent hem och en glad sambo?
 
Är just nu hemma på mina timmar och ska snart tillbaka till jobbet igen för att jobba fram till 21. Känns faktiskt inte speciellt jobbigt då jag vet att två dagars ledighet väntar. Till helgen väntar jobb sedan har jag haft turen att få vara ledig den 24:de så känns bra att göra rätt för sig såhär i juletider. 
På söndag väntar uppesittarkväll och julklappsleken med familjen Gunnarsson. och på julafton börjar vi på cirkel med min släkt och sedan till solskens. Juldagen åker vi till farmor i bureå för att fira jul där. Som vanligt många besök på få dagar men man vill ju hinna vara överallt.
 
 

Thailand. Phuket. 04/05.


Äntligen helg!


Lucia.

Sitter just nu och väntar på att Hanna ska höra av sig sen bär det av upp på maxi. Ingridienser för kvällens pepparkaksbak ska inhandlas och tänkte även handla något att äta till middag då kylen är alldeles för tom just nu. Av någon anledning så har vi senaste veckan struntat i handlingen och försökt tömma frysen på dess innehåll istället vilket vi faktiskt lyckas väldigt bra med då vi för tillfället inte äger så mycket mer en skinka som har utgånget datum.
 
På lördag blir det sista turen på stan innan jul vilket känns väääldigt skönt, men listan är lång med en massa som måste inhandlas. Vad hände med att jag var ute i så bra tid?
 

Mot jobbet och jullunch.

Liten opassande sommarbild på mina fina.
 

Onsdag.

Onsdag igen och veckorna passerar med stormfart. Idag väntar personalmöte 12-1630 sedan jobb 1730-2130. Så ska snart in i duschen och sedan fixa till mig lite, sen väntar en promenad i detta eviga snöfall.
 
Imorgon väntar jobb sedan häng med Lina och Hanna. Äntligen. Vad vi ska hitta på återstår att se. 

Snö, snö och snö.

Varför kan det aldrig sluta snö? Drömde inatt att jag vaknade och det var 25+ och sol ute. Lär dröja innan den drömmen går in.

Hej mitt vinterland.


RSS 2.0