Äntligen Måndag.

Inte varje ledig helg man väntar på att det ska bli måndag och man får påbörja arbetsveckan. Äntligen dax att gå iväg till jobbet och påbörja dagens pass. Tre-arbetspass kvar. Härliga känsla. Det som engång var 200dagar bort är nu endast 3dagar. Oj så sjukt. 

12 mars.

Ska strax gå till jobbet där jobb väntar till 2130. Inte alls speciellt kul pass men en sovmorgon är alltid skönt. Imorgon väntar kort kväll ( 16-2130) och på torsdag 7-15 sedan tar jag lååång helg. Fredag-Lördag-Söndag. 
Efterlängtade dagar. Fem-veckorsen jag hade en helledig helg senast. Ska försöka packa klart det mest i helgen då det bara väntar långa jobbpass i veckan och det inte kommer finnas så mycket tid till sånt. 
 
Huahin. 2012.

15 dagar. Längtan.


Välkommen hem till oss.


Måndag.

Eftersom jag inte börjar förän klockan 4 idag så känns det nästan som att vara ledig. Tyvärr vaknade jag redan vid 7.30 och trodde att jag skulle upp och jobba men icket. Har börjat kolla igenom lite packning till resan och fixat med pass och pengar som ska med. Att vara ute i godtid känns alltid bra så jag har full koll på läget. Måste erkänna att man inte börjar längta mindre när man är och plockar i allai sommarkläder, skor och bikinisar. Kan det inte bara bli 21:a nu? Gärna igår.
 
Imorgon är jag ledig. Blir en tur på solbacken med mamma, städa lite här hemma, fixa middag och kolla på hockeyn på kvällen. Blir en väldigt bra dag.
 
Bild 1: När våren kom och vände.
Bild 2: Nya hårfärgen.
Bild 3: Spira.
Bild 4: Nya ljuslyktor i orange. (Bilden gör inte färgen rättvis.)
 

Tre timmar senare...

Före...
...Efter

1 Mars.

Ner mot stan för att färga håret och luncha med Hanna. Solen har precis vågat sig fram. Perfekt. Ikväll blir det middag hemma hos mamma och pappa. Sen en lugn kväll då jobbarhelg väntar.

RSS 2.0