I väntan på sommarn...


Mot stan.


Går mot jobbhelg.

Då var det fredag igen. Känns som hela veckan består av fredagar,lördagar och söndagar. Speciellt då man vet att man går mot jobbhelg. som vanligt längtar man till man går hem på söndag eftermiddag och vet att man sedan är ledig två helger på rad. Toppen!

Har precis placerat mig i soffan där jag planerar att sitta en stund, sedan blir det kanske en tur ner på stan. Löningsdag. Känns som att det var evighetersen jag köpt några kläder till mig själv, senaste tiden har det mest varit saker till lägenheten vilket också är kul. Känner mig sjukt sugen på alla sommarkläder som dom börjat få in i alla butiker...... Sommar och värme skulle ju inte vara helt fel!










Mmmm....

Hur snygg var inte den här då???

26 Januari

Vart en lång sovmorgon idag vilket alltid känns lika bra. Ska strax städa lite som jag igår lovade i ett svag ögonblick. Sedan vid ett-tiden så kommer Linn hit och vi ska he oss ut på en promenad. Alltid lika skönt!
Ikväll väntar kyckling till middag, en tur på gymmet och sen intar vi soffan och hockey.

24 Januari

Då har vi precis smält i oss en middag bestående av "enchilades med köttfärs" får 10 av 10 toast. Ta en tur på google ifall ni är nyfika på vad det är.
Nu ska bara maten få lite tid att lägga sig på rätt plats i magen sen ska vi ta oss en tur på gymmet. Sen intar vi soffläget och njuter för imorgon väntar en ny arbetsdag, bara att tacka och bocka att man har den turen.
Love life.

23 januari

Vårat nyttiga liv är i fullgång.


22 Januari

Precis hemkommen från gymmet. Otroligt jobbigt men alltid lika skönt efteråt. Nu har vi slängt allt onyttigt i detta hushåll vilket känns underbart. Så strax blir det en tur upp på solbacken för att inhandla en massa nyttigheter och även hårfärg för nu ska utväxten bort.
Beachen 12 här kommer vi....

21 Januari

Mmmmmm... då är man tillbaka här igen. Blogg.se har äääntligen skaffat sig en app som ska fungera. Återstår att se!!

-


RSS 2.0