Tisdag.

Startade dagen med en skön sovmorgon , en promenad till Lina och just nu sitter jag med hårfärg i håret. Klockan 16 är det dax för kvällsjobb. Dagar som denna tackar men sig själv för att man äger ett par gummistövlar.

Måndag.

Att helgerna brukar gå fort är ju inte direkt en nyhet, och likaså den här helgen.
I veckan väntar blandannat jobb, klippning, hockey, kalas och sminkning på make up store. Blir nog en väldigt bra vecka. Men längtar redan till fredag och Xfactor!!!!!!
 
Ska strax gå tillbaka till jobbet och jobba till 2100 sen väntar ensam mamma söker. 

Solsidan.

Nu ska vi se solsidan och ha söndagsmys.
Bästa. Bästa. Du.

25 oktober.

Tiden bara springer förbi, hinner inte riktigt med i svängarna.
Gör mitt bästa för att hålla igång träningen. Det jag gjort annorlunda mot för andra gånger jag börjat om med träningen är att bara håll mig till ca 3-4 pass i veckan vilket passar mig bra. Tanken var att jag skulle ut på en springrunda nu på mina timmar men tiden sprang iväg när jag var tvungen att ringa och fixa lite saker. Så bestämde mig för att fara ut imorgon efter jobbet då jag slutar redan vid 12, och i helgen hoppas jag få med mig Anton upp i spåret vilket jag inte tror är omöjligt.
 
Som sagt så ska jag tillbaka till jobbet och jobba kväll sedan väntar 7-12 imorgon sen tar jag helg helg helg, kan inte fatta att det redan är helg men ändå så efterlängtad. Hoppas på bra väder. Bad på solskens. Xfactor. Färga håret. Bio (men kommer aldrig hända då Anton mer eller mindre vägrar) sovmorgon. Och tanken var även en tur på IKEA men tyvärr tror jag att den idén får flyttas fram lite. För egentligen behöver jag ju inget... men ändå vill man ju dit.... På lördag blir det nog en tur på stan där nya vinterskor till Anton ska inhandlas, jag skulle även behöva en ny bikini, springskor och träningstights. 
 
Och uppdateringen på denna blogg står mer eller mindre still sååå trevlig helg!
 
 
Rhodos. September. 2011.

Ikea.

En ikea tripp står högst upp på listan. Deras julavdelning levererar som vanligt.
 

Underbara Skiathos.


Tisdag.

Har en sjuk träningsvärk som inte alls vart bättre efter dagens skivstångspass. Men kul var det. 
Sitter just nu och äter lunch/middag som består av pytt. Lite man tager vad man haver.
Att det regnat/snöat hela dagen känns mindre roligt då man ska iväg på kvällsjobb, men lika bra att börja vänja sig. Imorgon väntar tvättstugan, promenad och hämta min cykel, jobb mellan 12-1730 sedan hem för snabbmiddag och iväg på ett skivstångspass. Hoppas sedan att kvällen avslutas med bubbel hos Gunnarssons.
 
 

Skivstång

Dax för ett skivstångspass innan jobbet!!!
 
 
Nya fräscha friskis och svettis.

Måndag.

Ja då var det måndag igen.
Ny jobbvecka.
Ny träningsvecka.
Ja helt enkelt en nyvecka.
Precis kommit hem efter att ha jobbat 5 timmar. Precis som sist jag skrev så blir det att fara ner på friskis och träna för att sedan åter fara på jobbet och jobba till 21 ikväll. Det här med att jobba kväll börjar vara en vana nu. Från att inte alls har gillat det börjar det ändå gå ann. 
Varit en väldigt lugn helg med fredagsmys hos Carro och Pär. Bullbak hos mamma och pappa. Helgen avslutades på bästa sätt med middag och premiär bad i Gunnarssons spabad. Otroligt skönt, tills det började hagla..... Älskade Oktober!!!!
 
 

Jobba. Träna. Äta. Jobba. Sova.

Precis kommit hem efter att ha jobbat 7-12. Ska packa ner träningssakerna och sedan cykla ner till friskis. Blir sedan direkt till jobbet för att äta middag och sedan jobba 16-21. Alltid lika kul med delade turer mitt i veckan.
Imorgon väntar ett kort pass på 7-12 sedan träning med Linn. Äntligen igång.
 

Onsdag.

Idag har jag varit en duktigt tjej som har städat och plockat undan.
Just nu håller jag på med lunch sedan blir det ner på stan för att handla till middagen och träna på friskis. Känns kul att äntligen börja om med träningen. Bättre sent än aldrig.
Till middag äter vi köttfärsås sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.
 
 
Vilken som är före och efter kan ni nog räkna ut.
 

RSS 2.0