Bror.


Tre saker som ska flytta in hos mig inom en snar framtid.

Ett par nya "kristen zip jeans"
Mysigaste koftan.
Och ett par HUNTER stövlar. 
Frågan är bara när. Helst nu. Fast först ska jag bara njuta lite av sommaren. sen så. toppen. bara för att koftor är det bästa man kan ha. 
 

Åter till jobbet...

Efter en veckas semester som känns som en dag så är det imorgon dax att far på jobbet igen.
Känns faktiskt inte så farligt då det endast är två veckor kvar sedan väntar en veckas VARM semester. Ett säkert kort.
 
I veckan har vi mest bara tagit det lugnt. Fiska lite. Badat lite. Shoppat lite. Städa lite. Minigolfat lite. Men har även hunnit med och måla sängramen. ÄNTLIGEN. Som jag har längtat. tjatat och äntligen blev det av. Och fint vart det. Mycket fint.
 
Ikväll blir det kanske fiske ifall vädret tillåter annars blir det väl en dag/kväll framför OS. så som alla dagar framöver kommer bli.
 
Kliar även i fingrarna att boka in en resa kring jul/nyår men vi måste bara komma överens om vars. Som alla andra vintrar åker jag gärna till Asien. Medans Anton tror han har sett HELA Asien(Thailand) på tvåveckor, så han vill åt USA. Men jag är inte omöjlig. Vi får se. Lite NHL, shopping, sol och bad. Ja tack!!!
 

Semester

På fredag går jag på min första betalda semester. Känns bra. Mycket bra.


Stugmys.


En bra jobbarhelg.


Hard work work.

När man väl är här. På jobbet. Så känns det inte så jobbigt längre. Idag väntar jobb till klockan fem sen blir det att fara ut till Antons mormor och morfars stuga för surströmming och fiske. Gårkvällen avslutades på bästa möjliga sätt hemma hos familjen Gunnarsson med spel och chips. och sedan väntade sängen för tidig uppstigning idag.


Helt seriöst.

Ska det här vara julimånad????
Regnar som aldrig förr och är 14grader ute. Tack. Tack så mycket.
 

Dream as if you could live forever, live as if you only have today.


Att jobba helg....

Då var det dax igen. Dax för jobbarhelg. Alltid lika jobbigt i början på helgen. Skönt när man går hem på söndagkväll. Hade slängt in semester i helgen men självklart fick jag inte det. Så nu är det bara att gilla läget och jobba. Regnar som aldrig förr ute och man känner bara för att dra filten över huvudet och bara vakna upp när det är måndag igen. Hoppas alla får en bra helg för det kommer inte jag och ha. Skämt och sido, blir nog en bra jobbarhelg. 
 
 
Längtar efter Grekland. Värme. Mat & SEMESTER!!!!!!! Och bara för det så bjuder jag på trebilder från Turkiet & Kemer. Fyrabilder från Thailand & Phuket. Fembilder från Tanzania & Ndolage. & slutligen fyrabilder från Grekland & Rhodos.
 
 

Shopping Luleå.


Promenad.


Lördag-Söndag. Haparanda.


Fredag-Boviken.


Mot Luleå.

Idag blir det shopping i Luleå med Chrissa. Vilken bra dag. Men vars är solen? trotsar vädret och bär klänning ändå. Är det Juli månad så är det.
 

Precis startat grillen. Måndagslyx.


Hyttlid


Äntligen funkar blogg.se appen.

Sitter just nu på hotellet i Haparanda och väntar på maten. Sen blir det spa och bara ta det lugnt. Allt är fint. Vill aldrig hem.


Sluta blogga?

Bloggen hamnar i kläm så här på sommaren. Inte direkt så att man vill sitta inne vid datorn när vädret ute är bra. Och senaste 3dagarna har vi haft riktigt tur med vädret och även så idag. Ikväll väntar jobb 14-21.30 sedan blir det nog hemma och sova då man börjar 6.45 imorgon. 
Sitter just nu och väntar på Anton ska komma med bilen. Tänkte ta en tur på solbacken och inhandla ett hopprep för ryktet säger att 10minuter per dag ska göra susen. Upp till bevis. 
Men som sagt uppdateringen kommer inte vara på topp nu en tid framöver.
 
Senaste tiden från instagram.
 

RSS 2.0