Bygglov.

I fredags fick vi glädjande besked. Bygglovet är klart. Äntligen. Nu kan vi snart dra igång med bygget. 
 
 
 

Ett intresse som ligger på hyllan.

Sen vi bestämde oss för att bygga hus så har mitt intresse för att köpa kläder varit i botten. Vilket i för sig är väldigt bra då jag stolt kan säga att jag inte shoppat några nya kläder till mig själv på 4 månader. Låter helt sjukt i mina öron som alltid annars har kännt ett behov av att ha nya kläder. Men det känns väldigt bra och jag har kläder så jag skulle klara mig livet ut om jag skulle villja.
Men som alltid när sommaren närmar sig så blir man sugen på att uppdatera garderoben lite.
Och hur passande är det inte då att jag nästa helg åker till göteborg och då måste man ju självklart få unna sig nånting.
 
 
Några godingar som gärna får hänga med mig hem sen:
 
Fast nog skulle det kännas roligare med någon ljuslykta eller något annat snyggt till huset. 
 

Tur i oturen.

Ja, man kan ju inte ha tur med allt....
Först var vi tvunga att byta mattorna på ena toan när dom utgått ur sortimentet...
Sen utgår även komoden vi tänkte ha på toan... så då var det bara att hitta sig något nytt vilket vi precis gjort. Tror att det kommer bli jätte bra om inte ännu bättre.
Har även fått igenom min önskan om en annan blandare. Så tummen upp på det.
Sen fick vi även ett samtal från svärfar igår där golvet vi valt (och var sjukt nöjda med) har utgått!!!!!! Jahapp kul tänkte jag. Men så tur var finns det kvar men i ett annat namn och lite små ändringar, inget som påverkat golvets utsende.
 
Nu börjar allt vara klart och mest troligt har vi ett bygglov inom kort!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi väntar och väntar...

Just nu finns det inte som mycket att skriva om gällande bygget då vi är i väntans tider. Men snart så. snart är vi igång. Bara 72 dagar kvar till huset står där och en hel del som ska fixas innan. 
I helgen blev vi en fönsterlampa rikare då EM-möbler här i stan har 50% på allt i butiken. Det kommer bli så snyggt så i köksfönstret. Påminner om en flowerpot. Hitta ingen bra bild på lampan så det får vänta tills den hänger på plats. 
 
Nu ska jag strax hoppa på cykeln och ta mig till jobbet där en kvällstur väntar, 12-21. Det enda jag kommer sakna när vi flyttar är närheten till mitt jobb som blir betydligt längre. Men det är de värt. 
 
Lill-Spira som blev 5-år igår. Tiden går fort.

Ny tavla.

Ny fin tavla. Föreställer vårat Skellefteå. Den är svår att sluta titta på.



Shopping.

Självklart blir det en tur på IKEA. men eftersom vi bor en bra bit ifrån IKEA så får det vänta till huset har kommit så vi rymmer alla saker. Min lista är lång på önskningar därifrån sen får vi se hur det slutar. 
Bara en bråkdel av allt jag skulle vilja ha i huset. 

Vår fina fyrbenta vän.

 
 

Bilder som får mig att längta lite extra.

Foto: smålandsvillan.

Hallen.

Efter att ha tvingat iväg Anton till färgaffären i fredags så har vi nu äntligen klubbat tapeten i hallen. Är riktigt nöjd. Till min glädje så har midbec släppt flera nya färger på min favorittapet. Lånade hem två olika färger och åkte sedan in på Beijer och hängde upp dom mot golvet. Valet var väldigt självklart och jag känner på mig att vi kommer bli väldigt nöjda. 

Här ser ni en bild på dom två vi valde mellan och den som det blev. Kan tyckas tråkigt men vi får se till att färgsätta någonting annat istället. 


RSS 2.0