Köksö.

Igår var vi in på beijer och fick hjälp att rita upp en köksö. Tanken när vi gick dit var att den skulle användas till bunkar och pannor men efter lite tips och råd så kommer den nu att användas som skafferi då vårat kök saknar ett sånt. Tror det kommer att bli riktigt bra. Idag levereras även grunden till tomten så ska försöka hinna upp dit lite senare och se vars dom har ställt den.
Sen blir det middag med några vänner
 
Trevlig valborgs.
 
 Bänkskivan och handtagen stämmer inte med dom som är på ritningen.

Nu händer det grejer!!!

 

Tomten. SM-guld. Ledighet.

Eftersom jag jobbar inom vården så finns det inget som heter röda dagar eller flera dagars ledighet för mig.. men denna påsk var ett undantag och även jag har fått påskledig vilket jag är evigt tacksam över. 
Imorgon är det åter dax att gå till jobbet men inte är jag bitter för det inte, en ny dag innbär en dag närmare husleverans. 
 
I fredags var vi på tomten och plockade ihop en hel massa ris och gamla träd som kommunen nu lovat att flytta på vilket känns väldigt skönt. Sen är det äntligen dax att ta ner alla träd och förhoppningsvis kan grund grabbarna börja  med grunden på måndag!!!!!! 
 
Sen att vi avslutar ledigheten med att vinna SM-guldet igen kommer vi kunna leva på länge. 
Ett hockeytokigt Skellefteå. 
 
 

Hela Sveriges AIK.


Tv-bänk.

Eftersom vi kommer att ha ett vardagsrum och ett allrum så kommer vi även ha två tv-bänkar. Om jag skulle få välja så skulle vi ha dom här två. Den första i allrumet och den andra i vardagsrummet. Stilrent och snyggt om ni frågar mig. 
 
Bilder från google.

Sommar.

Kommer helt klar inte bli lätt att välja den dagen det är dax att inreda uteplatsen.
Några favoriter just nu.
 
 

Måndag.

 

Göteborg. Hockey.

Helgen i Göteborg var super och en hel del saker till huset fick följa med hem.
Uppdateringen är allt annat än bra men snart drar allt igång på riktigt. Håll ut.
 
Nu är det dax för hockey, man kan inte annat än stödja sitt älskade Skellefteå.
 
 

RSS 2.0