21 januari.

Hamnade vid datorn som vanligt på morgon fast jag vet att jag har en hel del att fixa innan jobbet. Måste bädda, diska och fixa något att äta på två timmar. Så de börjar vara god tid att sätta igång nu så jag slipper stressa. Idag väntar jobb till 2130 sedan hem och sova då jag börjar 7 imorgon. Livet går på rutin. 
Imorgon ska jag även träna intervaller med Anton vilket faktiskt känns kul.
 

Låt dessa 60dagar gå fort!!


20 januari.

Då har även denna helg passerat och äntligen börjar man känna sig frisk. Varit en väldigt lugn helg med mycket tid framför tvn just för att bli frisk men har även hunnit med en tur på solbacken där jag blev ett par balerinaskor rikar och ett par nike shorts Middag hos Gunnarssons i lördags och hockey vilket slutade precis som vi ville. Idag    har jag faktiskt (tro det eller ej) varit ut på en löprunda och följt Anton och spela hockey. Imorgon är det måndag igen och en ny jobbarvecka startar. 
 
Har även börjat på ett 8veckors träningschema som jag hoppas kunna hålla. Träning varannan dag med allt från några km löpning, intervaller & pw:s. Mer taggad än någonstin, nu ska jag hålla det här!!!
 

Sjukstuga.

Dåligt med uppdatering här. Har varit sjukstuga för både mig och Anton. Anton är äntligen frisk så nu är det bara jag kvar. Vi hörs när krafter finns.
 

Januari.

Ledig igår vilket var väldigt skönt. Tog en lång sovmorgon och bara tog det lugnt hela dagen. Nu ska jag strax iväg för kvällsjobb. 12-21 väntar. Ett långt pass men som oftast brukar gå väldigt fort. Uppdateringen kommer inte vara den bästa då jobb väntar flera dagar framåt.
 

RSS 2.0