Lillans vrålåk.

Att välja vagn var lättare sagt än gjort. 
Efter att ha klämt. provkört. och sedan tittat runt på alla vagnar butikerna har att erbjuda så föll vi för en BRIO happy. Om det var rätt val lär vi inte få reda på förän till sommarn.
Fram tills dess får vi nöja oss med att köra den inne.
 
BRIO happy kombivagn med hårdlift, EVA-hjul & kneejoint handtag. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Denise

Grattis!!!

2015-03-01 @ 21:11:31
URL: http://dimish.blogg.se
Postat av: Nettan

Hej! Hamnade på din sida då jag sökte på bilder på smålandsvilla. Vad fint ni har gjort i huset! Jag har aldrig sett en så fin smålandsvilla invändigt, vill gärna se mer :-)
Vi funderar på samma hus som er men med en oinredd öv, då vi har 2 barn. Men som vi tänkte vill vi ha 2 barnsovrum på bottenvåningen från början + vuxensov. Men efter att ha tittat på dina bilder känns det som om vardagsrummet blir väldigt litet om man gör det extra sovrummet. Vad tror du och hur tänkte ni kring detta?

Svar: Hej! Vad roligt att höra. Är det något speciellt du vill se bilder på? :-) vi tänker så att när vi behöver 3 sovrum så gör vi om allrummet till ett sovrum. Det blir inget stort sovrum men det känner vi inte att vi behöver :-) bara att fråga om du har några fler frågor.
Hanna Stenlund

2015-04-15 @ 17:08:25
Postat av: Nettan

Vore jätteroligt att se lite mer översiktsbilder så man ser lite helheten på rummen. (det kanske är svårt att få med i kameran i och för sig) Är lite nyfiken på stora sovrummet, är det rymligt? Har ni garderober på ena väggen? Jag tycker inte det ser ut att finnas så mycket förvaring i huset?

Svar: Kan försöka fixa några bilder på vårt sovrum, vi har en hel del kvar att göra där inne så som tavlor osv men det får komma med tiden :-D Och förvaring är ett stort problem över lag i nybyggda hus.
Vi har ju valt att göra en toa där man kan ha en klädkammare.
Annars är det 3 garderober + linneskåp i stora sovrummet och 2 garderober+ linneskåp i lilla sovrummet och ett städskåp i tvättstugan.
Sen har vi isolerat förrådet bakom carporten så att man kan förvara saker där.
Men som du skrev, förvaringen är inte speciellt bra. En fördel är att man inte samlar på sig massor med skit bara för att man rymmer det ;-)
Hanna Stenlund

2015-04-23 @ 12:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0